1. Naam:2013isMijnJaar
 2. Leeftijd:41 Jaar
 3. Actief sinds:15-12-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Noord-Brabant
 7. Woonplaats:Eindhoven
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  2013 wordt mijn jaar, 2011 was voor mij een minder goed jaar op allerlei vlakken. In 2012 heb ik me hiervan kunnen herstellen en ik ben nu klaar voor een mooie toekomst. Sporten doe ik graag. Ik loop graag hard en ga ook naar de sportschool. Ik word blij van muziek luisteren, van op of aan het water zijn of in de sneeuw. Varen/zeilen is een hobby van mij, die ik overigens te weinig uitoefen. Ontspannen kan ik bijvoorbeeld heel goed in de sauna of op de loungebank in mijn tuintje. Genieten kan ik al van een heerlijke kop koffie. Ik hou er niet van om alles lang van te voren te plannen. Liever spontane acties voor mij.
 • Over mij:
  Weer alleen na lange tijd, zoek ik een man die samen met mij de toekomst wil delen. Met samen bedoel ik: we zijn er voor elkaar no matter what. Daarnaast gunnen we elk ons eigen leven. Samen wonen wil ik bijvoorbeeld voorlopig helemaal niet aan denken. Eigenlijk hoop ik gewoon iemand te vinden, zodat we samen elkaars leven opfleuren en weer dat gouden randje geven.
 • Over jou:
  Mijn verlanglijstje ;-) Man met de volgende eigenschappen. Betrouwbaar, eerlijk, spontaan, intelligent, goed uitziend, romantisch, attent, sportief postuur, communicatief, humorvol... Of ben ik nou te veel eisend?...