1. Naam:Anna-Rosa
 2. Leeftijd:45 Jaar
 3. Actief sinds:20-10-2015
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Zuid-Holland
 7. Woonplaats:Alphen aan den Rijn
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  koken, fotograferen, sporten(fitness, hardlopen,up tempo dansen), muziek luisteren(bachata, latino, reaggee, Enrique Iglesias ed, R&B, top 40) collages maken, schilderen.
 • Over mij:
  Gezellige veertiger met zoon van 14 jaar, positieve instelling, impulsief, geniet van kleine dingen in het leven. Verzorgd uiterlijk wat ik erg belangrijk vind. Ik wandel graag met onze hond(langharige dwergteckel Joep) bij het strand, meer, bos ed. Eerlijkheid duurt het langst al heb ik daar toch ook minder goede ervaringen mee helaas maar ik blijf het goede in de mens zien. Ben niet wanhopig opzoek naar een relatie maar sta wel open voor iets nieuws want samen is toch wel gezelliger dan alleen. En mijn motto: The Truth doesn't cost anything but a Lie could cost you everything.
 • Over jou:
  Wees eerlijk over jezelf en wie je bent. Open staan voor het feit ik een kind heb en daar ook mee om te willen gaan want hij is de wederhelft in mijn leven. Je moet van honden houden en ook van lekker eten en koken. Schoonheid zit van binnen en als je gelukkig bent met jezelf straal je dat ook uit.