1. Naam:Dolfijn43
 2. Leeftijd:50 Jaar
 3. Actief sinds:10-03-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:Oost-Vlaanderen
 7. Woonplaats:Bellem
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik hou ervan om buiten sportief bezig te zijn (hardlopen, skiën, wandelen, fietsen) en andere (spontane) dingen te ondernemen. Van een feestje of festival op z'n tijd kan ik net zo erg genieten als een heerlijke rustige strandwandeling.
 • Over mij:
  Ik ben een empatische vrouw die met beide voeten op de grond staat en heel positief ingestelt is. Ik kan genieten van rustige momenten, maar ik kan me som ook eens goed laten gaan. Ik ben zekers niet hopeloos opzoek naar de liefde van mijn leven, maar ik sta er zeker wel voor open, als het voor ééne keer te daten is ,, als ge begrijpt wat ik bedoel,, mag je mijn profielke voorbij gaan :) Van nature zachtaardig en zorgzaam. Ik hou ervan het verschil te maken. Andere kernwoorden: bewust in het leven en de liefde, direct, sterke persoonlijkheid, loyaal en groot gevoel voor rechtvaardigheid. Inlevingsvermogend en en temperamentvol...oef!
 • Over jou:
  Wat ik zoek is een man die, net als ik, sportief is en er van houdt om samen dingen te ondernemen. Verder vind ik het belangrijk dat je stabiel, lief, verrassend en zorgzaam bent. Dat je een goed gesprek kunt voeren, er goed uitziet, op z`n tijd een beetje gek bent en uiteraard... over de nodige humor beschikt :)