1. Naam:MarthaVliet
 2. Leeftijd:50 Jaar
 3. Actief sinds:12-03-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Utrecht
 7. Woonplaats:Amstelhoek
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Grijs
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik ben drastisch alles aan het inhalen wat ik in de tijd dat ik getrouwd was heb gemist. Sporten was al een groot deel van mijn leven, maar mijn religie zat mij meer in de weg wat seksualiteit betreft. Het verbaast me dat ik dit open en bloot vertel, maar seks is een nieuwe interesse van mij waar ik al een tijdje mee rond heb gelopen.
 • Over mij:
  Als gescheiden moeder heb ik het aardig druk gehad en weinig tijd aan mijzelf kunnen besteden. Maar de kinderen zijn nu enkele maanden het huis uit en ik heb mijn religie aan de kant gezet. Ik merkte dat de dagen naar de kerk en geloof mijn intieme gevoelens behoorlijk in de weg te zitten. Dit heb ik nu enige tijd aan de kant gezet en daar kan ik aardig mee leven. En het nieuwe leven, daar gaat het om, het voelt nu alsof ik herboren ben nu ik een totaal andere weg ben ingeslagen. Ik luister meer naar mijn lichaam, en helemaal in een erotische vorm
 • Over jou:
  Om heel eerlijk te zijn, dit is mijn eerste poging en ik weet nog niet zo goed waar ik precies naar op zoek ben. In eerste instantie ging het voor mij om een maatje, maar hoe meer ik erover nadacht gaat mijn richting meer de kant op van seks. Een seks partner. Ik weet alleen niet hoe dit verder te moeten uitvoeren, hoe dit in zijn werk gaat en hoe ik een leuke man kan leren kennen. Maar ik denk dat dit een aardige stap in de goeie richting is.