1. Naam:Regina
 2. Leeftijd:42 Jaar
 3. Actief sinds:17-12-2009
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Groningen
 7. Woonplaats:Lutjegast
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Mager
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Paardrijden, dansen, lezen, koken, surfen op nieuwe stadjes en winkels. Ik ben een grote dierenvriend ... Ik hou van popcorn met mosterd, karamel frappuchino, Italiaans, Spaans, Japans, eten, Rode wijn, mojitos.I oefening per week, proberen te eten zo gezond mogelijk, maar af en toe bezwijken voor een hamburger en friet. Ik rook niet en drink ik alleen maar rode wijn.
 • Over mij:
  Ik ben een hardwerkende vrouw met goede karakters, grappig en leuk om te zijn met, ik ben een goede luisteraar en ge´nteresseerd zijn in die unieke persoon die ik ken is die er zijn .... Niemand is perfect, maar ik kan je vertellen dat ik down-to-earth, een toegewijde persoon, God vrezen, eerlijk en betrouwbaar. Ik ben eigenwijs en soms hoofd-sterk, ik en waardeer mezelf en ik op zoek naar kwaliteiten die ik graag in alle mensen, ik ben zorgzaam, eerlijk, en eerlijk. Ik ben een goede vriend, en hoop dat de vriendschap zal een van de dingen die we delen. Ik hoop dat de vriendschap hebben op hun beurt in iets meer betekenis. Uiteindelijk ben ik op zoek naar een langdurige monogame relatie.
 • Over jou:
  Ik wil graag een man met wie we delen onze plannen, dromen en ups en downs hebben. Het leven is niet alleen een witte weg en ik ben klaar om mijn vrouw te ondersteunen in elke situatie. Ik hoop dat hij gevoelig, teder, zorg, begrip te zijn. Hij is om eerlijk te zijn, eerlijk zijn, met een goed gevoel voor humor, communicatief. Tegelijkertijd is hij verantwoordelijk is en vol zelfvertrouwen ... hij de meeste hekel aan argumenten en andere conflicten en zal proberen alles om een gevecht te vermijden .... Ik wil graag iemand ontmoeten vrolijk, gul hart, aanhankelijk en verstandhouding met goed hart, iemand ... die waarde hechten aan huis gezelligheid en warmte. Die persoon moet zorgzaam en in staat om lief te hebben en me accepteren zoals ik ben. Ik ben blij met mensen die actief betrokken zijn bij hun kinderen leven - Ik denk dat dit een zeer noodzakelijk onderdeel van het ouderschap.