1. Naam:carrie_xxx
 2. Leeftijd:54 Jaar
 3. Actief sinds:02-12-2010
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Utrecht
 7. Woonplaats:Maarssen
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:Cursus
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te winkelen, met een goed boek op de bank of gewoon niets doen en lekker op de bank hangen, tenzij jij bij me bent, dan weet ik wel iets beters om te doen.
 • Over mij:
  Komt ie: Wie ben ik!!! een gezellige vrouw die al een geruime tijd alleen met haar kinderen door het leven stapt. Vrolijk ben ik beslist, zorgzaam en eerlijkheid staan hoog in het vaandel. Wat doe ik: Ik ben werkzaam in de zorg en heb hierdoor onregelmatige diensten. \"Wie weet ben ik wel die gene die jij zoekt\". Lijkt me sterk als ik het niet zou zijn!! Haha.
 • Over jou:
  Ik zoek: Iemand waar ik op kan vertrouwen en iets mee op kan bouwen, iemand die er voor je is als je hem nodig hebt. Zoek twee warme armen om me heen. Je hoeft echt niet de mooiste man op deze planeet te zijn, die bestaat namelijk niet. Iemand die evenveel of misschien nog wel meer tijd aan mij wil besteden als ik aan hem. Wat zoek ik niet: Echte probleem gevallen die nog aan het vechten zijn met hun ex, iemand die nog steeds verliefd is maar dat probeert te vergeten Ben jij die gene die denkt \"met dat moppie kan ik wel door de bocht\" en is het proberen waard reageer dan en ik vertel je meer. Spreek je later!!!