1. Naam:dancer009
 2. Leeftijd:33 Jaar
 3. Actief sinds:29-04-2009
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Noord-Brabant
 7. Woonplaats:Eindhoven
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Grijs
 11. Haarkleur:Rood
 12. Opleiding:Universiteit
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  Mijn hobby’s zijn dansen en naar de sauna gaan omdat het leuk is en goed voor je conditie. Maar mijn grootste hobby is fotograferen Ik fotografeer allerlei onderwerpen maar vooral ook mijzelf. Sessies met mijzelf als onderwerp zijn nooit saai. Hihi
 • Over mij:
  Als je de foto’s van mij ziet dan lijk ik een onschuldig meisje. Maar als je de juiste snaar raakt, dan zul je ontdekken dan onder dat onschuldige laagje een ondeugend poesje schuilt. Een poesje met vele verrassinkjes. Ik ben op zoek naar een “flirt” met wie ik een spannend contact kan opbouwen. Tijdens seks wil ik in al mijn gaatjes worden verwend en ik betaal je natuurlijk met gelijke munt terug. PS Ik werk in de techniek (niet schrikken) en ontwerp voor mijn beroep jachten.
 • Over jou:
  Je bent een vrouw. Je bent bi- of lesbisch. Mannen heb ik afgezworen!! Je vind het leuk om te flirten en Jij bent net als ik opzoek naar een lekker poesje om mee te spelen. Misschien heb het nog nooit eerder met een vrouw hebt gedaan maar wil je het wel eens wilt proberen. Als roodharige heb ikzelf een heel wit velletje maar vrouwen met een tintje vind ik heel sexy.