1. Naam:ina053
 2. Leeftijd:31 Jaar
 3. Actief sinds:16-08-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Overijssel
 7. Woonplaats:Enschede
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hondje Jesper, onderneem ik leuke dingen met vrienden en familie en ga ik sporten in de sportschool. Dat laatste doe ik ongeveer 3x in de week. Ook doe ik soms aan hardlopen, afhankelijk van het weer.
 • Over mij:
  Ik ben soms egoïstisch, soms ongeduldig en een beetje onzeker. Ik maak vaak fouten. Ik ben onvoorspelbaar en soms moeilijk om mee om te gaan. Maar als je me niet aankan op m'n slechtst, dan verdien je me ook niet op m'n best !! Ik ben ik, want dat is het enige dat ik kan zijn...
 • Over jou:
  Ben zoekende naar een man bij voorkeur rond dezelfde leeftijd als ik welke beschikt over dezelfde positieve houding als ik, kan slecht tegen negativiteit omdat daarin meegaan erg menselijk is en ook ik deze neiging dan kan hebben. Verder vind ik een goed gesprek met een partner kunnen voeren belangrijk, het hoeft niet elke dag die diepgang in te gaan, maar zo nu en dan een goed gesprek kan verhelderend werken. Ik val op echte mannelijke mannen, niet te dominant, maar wel iemand met een eigen persoonlijkheid. Teveel drank, drugs en bagage is een no go, daar knap ik echt op af, drugsgebruik sowieso.