1. Naam:saskiabeerens
 2. Leeftijd:34 Jaar
 3. Actief sinds:08-01-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Zuid-Holland
 7. Woonplaats:Rhoon
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:Cursus
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Dieren zijn mijn grote hobby, ik heb zelf een hond en een kat en dat zijn een beetje mijn kindjes. Als je dus niet van dieren houdt, niet reageren aub!!
 • Over mij:
  Geloof je in liefde op het eerste gezicht?of moet ik nog een keertje langslopen?? Dit is een spreuk die op mijn lijf is geschreven. (ben ik bang) Wanneer ik ergens mee bezig ben kletsen/ werken/ uit eten/ boodschappen/ autorijden of wat dan ook?dan heb ik daar alle aandacht voor (soms maar goed ook). Misschien ben ik je weleens tegengekomen...maar had ik toen jammer genoeg geen oog voor je. Deze datingsite zou dan weleens uitkomst kunnen bieden. Dus als jij mijn aandacht eens wil opeisen weet je wat je te doen staat? dan hou ik dit keer mijn ogen en oren wel open.
 • Over jou:
  Hi guys! Ik ben een lieve, zorgzame, dromerige, gevoelige en betrouwbare vrouw. Ik vind het leuk om dingen samen te ondernemen en reizen hoort daar ook bij! Op de bank te hangen, familie, vrienden, koken en dit ook opeten zijn mijn favoriete bezigheden... ;-) In een man zoek ik: liefde, zorgzaamheid, attentheid, betrouwbaarheid en ook een "familyman". Elkaar aankijken, elkaar aan kunnen voelen, weten wat we bedoelen zonder woorden te gebruiken is iets waar ik naar opzoek ben... ) Herken je iets hierin? Laat dan een berichtje achter! Xx