1. Naam:sherice
 2. Leeftijd:33 Jaar
 3. Actief sinds:09-03-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Noord-Holland
 7. Woonplaats:Amsterdam
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Donkerblond
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  Amsterdam, bioscoop, kroeg, Westerpark, clubs, eten, vrienden, hoge hakken, reizen, fashion, zon, strand, wijn, wodka, lief, gek, enthousiast, Vondelpark, spijkerblousjes, ongeduldig, eigenwijs, genieten, chocola, jurkjes, loyaal, stoppelbaardje, impulsief, fijne restaurantjes, sociaal, single.
 • Over mij:
  Het wordt weer tijd om leuke dingen met een man te ondernemen in plaats van alleen met mijn vriendinnen. (ze kijken wel mee zoals je ziet:-) Keywords: Humor, soms wat romantiek, uitslapen en ontbijten in bed, lekker samen koken (en niet zeuren als het een keer niet te eten is), een goed glas wijn en lekkere Franse kaas, wandelen op het strand, een bioscoopje op zijn tijd met daarna een borrel in de kroeg maar samen hangen op de bank kan soms ook heel fijn zijn. Geen lange lijst met eisen, de klik is er of die is er niet! Nu kan ik het toch even niet laten om toe te voegen dat de keuzes voor huidskleur, kledingstijl en type relatie wel erg beperkt zijn. Mijn kledingstijl is meer trendy/vrouwelijk dan modern/casual, huidskleur ligt tussen blank en bruin in en het type relatie waarnaar ik opzoek ben kan gewoon een leuke date zijn, alleen mailcontact of misschien wel een vaste relatie. Maarja, multiple choice was blijkbaar geen optie ;)
 • Over jou:
  Ik zoek iemand waarbij ik mezelf kan zijn. Ik vind het belangrijk om elkaar te inspireren en te enthousiasmeren. Ik weet niet zeker of ik op zoek ben, maar zou graag iemand ontmoeten waarmee ik zowel mijn interesses als kleine onnozele hersenkronkels kan delen :).