1. Naam:valentijntje
 2. Leeftijd:32 Jaar
 3. Actief sinds:14-02-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Overijssel
 7. Woonplaats:Losser
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Zwart
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Waar ik blij van word? Van de kleine/gekke dingen. Maar ook van: mooie foto's, inspirerende dingen, avontuurlijke reizen, vrienden, creativiteit, sporten, mijn huisje en tuin, lekker koken, interessante recepten uitzoeken en etentjes geven, mooie tijdschriften, de IPhone, borrelen, mooie lingerie, goede muziek, dansen, spontane acties, zon (veel zon), dingen kopen en alles waar je gewoon blij van wordt.
 • Over mij:
  Wat voor iemand ik ben? Nou, ik ben een vrouw die vol enthousiasme door het leven gaat, van veel gezelligheid houdt en haar leven lekker voor elkaar heeft: Leuke baan, lieve vrienden en een fijn huis. Nou ja, geen leuke vent aan mijn zijde, maar toch vermaak ik me al prima. Een leuke date sla ik natuurlijk niet af ;) Is het gezellig? Dan zien we elkaar vast nog een keer (of vaker) en anders laten we het gewoon fijn bij een eerste date.
 • Over jou:
  Ik weet zeker dat hij bestaat. Die stoere, vlotte, sexy, vrolijke man vol passie die van avontuur en reizen houdt. Passie is daarbij voor mij het toverwoord. Passie in wat je doet, waar je voor gaat en in de liefde natuurlijk. Word jij blij van mijn profiel en herken je jezelf hierin? Stuur gerust een berichtje, vind ik leuk.